Telefon: 0140-130 16   Email: eva-lis@goodwillab.se

Goodwill produkter

Goodwill är profilkläder och presentreklam från ledande leverantörer. Oavsett om du behöver med tips och idéer för att stödja din kampanj eller mässinsats med rätt budskapsbärare eller om du redan vet precis vad du vill ha.

Goodwill fakta

Stora leverantörer. Liten återförsäljare. En kombination som gör att Goodwill kan erbjuda ett mycket brett produktutbud och samtidigt hålla en personlig relation till dig som kund. Det skapar trygghet och leveranssäkerhet.

Goodwill direkt

Tips på rätt produkter till ditt varumärke? Offertförfrågan? Leveransbesked? Alltid snabba svar från info@goodwillab.se, 0706-95 97 98

Fem snabba profiltips:

Modernt, stilrent, smart, enkelt, uppskattat.

  • Miljövänlig bärkasse
  • Vattenflaska i BPA-fri plast
   • Pennor! Alltid superbra
    • Mössa och keps i egen design
     • Snygg jacka med brodyr av logo


Det finns många företag som säljer profilprodukter och presentreklam. Konkurrensen sker ofta med pris, leveranstid och kreativa lösningar.

Goodwill vill lite mer. Vi vill att du ska vara trygg i att produkterna som du köper från oss är tillverkade på ett schysst sätt. Du ska vara säker på att leveransen sker i utsatt tid, i rätt utförande. Vi tar ansvar för hela kedjan från idé till leverans. Bekymmersfritt för dig.

Du kan också vara säker på en personlig relation med ett och annat gott skratt på vägen.

 • Det är Goodwill.

Varför Goodwill?

När presentreklam fungerar ger den en positiv känsla hos mottagaren. Produkten används igen och igen. Ditt varumärke kopplas ihop med nytta, funktion, glädje. Gåvor bygger relationer. Goodwill vet vilka produkter som passar dina krav och behov. Vi har många exempel på lyckade kampanjinsatser och är uppdaterade på marknadens trender.

Men viktigaste av allt, vi är en personlig aktör, som tar ansvar för hela kedjan. Hela vägen till mottagarens positiva känsla om du så vill.

Kontakt detaljer

Goodwill i Tranås AB
Storgatan 59 B
573 32 Tranås

Email: eva-lis
Website: goodwill