Telefon: 0140-130 16   Email: eva-lis@goodwillab.se


Sedan 1977 har Craft arbetat aktivt med forskning och utveckling av ventilerande och fukttransporterande egenskaper hos olika material. Frukten av detta arbete är Craftprincipen, som är Crafts sätt att förklara de egenskaper som funktionella tränings- och tävlingskläder måste ha för att kroppens mikroklimat (temperatur och fuktförhållanden närmast kroppen) ska fungera optimalt.

Ett intensivt träningspass resulterar i att kroppen producerar en ansenlig mängd svett. Det är så det ska vara och en bekräftelse på att man förbättrar konditionen. Men om du inte bär funktionskläder stannar svetten kvar på kroppen och täpper till porer, vilket medför att kroppstemperaturen stiger. Kläderna förvandlas då snabbt till ett obehagligt våtomslag som kyler, tynger ner och försämrar prestationsförmågan. Bär du funktionskläder blir effekten den motsatta. Huden hålls torr och du kan prestera med en optimal kroppstemperatur. Med Crafts funktionskläder i upp till tre lager skapar du det perfekta mikroklimatet och grunden för en optimal prestation. Varje lager är lika viktigt och kompletterar de övriga i kedjan.

Craft

 

Varför Goodwill?

När presentreklam fungerar ger den en positiv känsla hos mottagaren. Produkten används igen och igen. Ditt varumärke kopplas ihop med nytta, funktion, glädje. Gåvor bygger relationer. Goodwill vet vilka produkter som passar dina krav och behov. Vi har många exempel på lyckade kampanjinsatser och är uppdaterade på marknadens trender.

Men viktigaste av allt, vi är en personlig aktör, som tar ansvar för hela kedjan. Hela vägen till mottagarens positiva känsla om du så vill.

Kontakt detaljer

Goodwill i Tranås AB
Storgatan 59 B
573 32 Tranås

Email: eva-lis
Website: goodwill