Telefon: 0140-130 16   Email: eva-lis@goodwillab.se


Magasin friend of brands grundades 1971 i Jönköping. Då bestod sortimentet mest av roliga prylar designade av svenska formgivare. Snapsglaset Knäppen är en sådan produkt som sålts i över två miljoner exemplar och fortfarande är i produktion. Allehanda blå-gula Sverigesaker blev också populära, t.ex. den blå-gula polkagrisen.

Idag är sortimentet främst inriktat på varumärken med exklusivitet. För att ett starkt varumärke är viktigt för alla i profilkedjan;  såväl givaren och mottagaren. Bland produkterna märks huvudområdena heminredning, design och utrustning för matlagning.


Magasin friend of brands

 

   

 

Varför Goodwill?

När presentreklam fungerar ger den en positiv känsla hos mottagaren. Produkten används igen och igen. Ditt varumärke kopplas ihop med nytta, funktion, glädje. Gåvor bygger relationer. Goodwill vet vilka produkter som passar dina krav och behov. Vi har många exempel på lyckade kampanjinsatser och är uppdaterade på marknadens trender.

Men viktigaste av allt, vi är en personlig aktör, som tar ansvar för hela kedjan. Hela vägen till mottagarens positiva känsla om du så vill.

Kontakt detaljer

Goodwill i Tranås AB
Storgatan 59 B
573 32 Tranås

Email: eva-lis
Website: goodwill