Telefon: 0140-130 16   Email: eva-lis@goodwillab.se

 

Mid Ocean Brands vill vara en favorit leverantör, inte bara genom att ha ett brett sortiment, snabba leveranser och bästa priserna men också vara nyfikna på nya trender för att alltid vara med på senaste. Med hög branschkunskap ger vi snabbt och personlig service. Vår målsättning är att vara ett stöd i processen att hitta den rätta budbäraren vid varje tillfälle

Vårt nya lager- och produktionsanläggning i Polen är ett av de största i Europa och ger oss kapacitet att tryckta våra order inom 24 timmar (färdig leverans i hela Norden 96 timmar/4-5 arbetsdagar) och fortfarande har tillräckligt med tid för att vara flexibel om du behöver det ännu snabbare.

Sortiment 
I vårt sortiment  "More Than Gift” erbjuder vi en kombination av prisvärda funktionell bästsäljare, i fräscha moderna färger. En samling av över 2000 trendiga, funktionella gåvor, gjorda för tryck så att du kan kommunicera rätt budskap oavsett vilken budget det gäller.

Varför Goodwill?

När presentreklam fungerar ger den en positiv känsla hos mottagaren. Produkten används igen och igen. Ditt varumärke kopplas ihop med nytta, funktion, glädje. Gåvor bygger relationer. Goodwill vet vilka produkter som passar dina krav och behov. Vi har många exempel på lyckade kampanjinsatser och är uppdaterade på marknadens trender.

Men viktigaste av allt, vi är en personlig aktör, som tar ansvar för hela kedjan. Hela vägen till mottagarens positiva känsla om du så vill.

Kontakt detaljer

Goodwill i Tranås AB
Storgatan 59 B
573 32 Tranås

Email: eva-lis
Website: goodwill