Telefon: 0140-130 16   Email: eva-lis@goodwillab.se


Den bästa reklamplatsen för ditt varumärke är där det kan få största möjliga uppmärksamhet till lägsta möjliga kostnad. Enklast sättet är att trycka din logotyp, och kanske ett budskap, på en promotionprodukt som går lätt att dela ut i stora mängder. Förutom ditt varumärke sprider du då också glädje, uppskattning och generositet. Positiva känslor som stannar kvar lång tid framöver då din present används om och om igen.

Det är också viktigt hur du vill att ditt varumärke ska uppfattas. Vill du att dina kunder ska värdesätta din höga kvalitet måste också du välja hög kvalitet – både i produkten och trycket av ditt budskap och logotyp.

Hos Plastprint får du tillgång till innovativa kvalitetsprodukter som de själva designat och tillverkat i sin egen fabrik och tryckeri i Småland. Lång erfarenhet och stor lyhördhet har placerat dem i framkant när det gäller produktutveckling och flera av deras produkter är både unika och har blivit sanna favoriter, bl a Snäpptian, Bamboo och Big Bertha. Därför är de flesta av deras produkter designskyddade vilket gör att du inte kommer att hitta något liknande någon annanstans.

> www.plastprint.se 

  

 

Varför Goodwill?

När presentreklam fungerar ger den en positiv känsla hos mottagaren. Produkten används igen och igen. Ditt varumärke kopplas ihop med nytta, funktion, glädje. Gåvor bygger relationer. Goodwill vet vilka produkter som passar dina krav och behov. Vi har många exempel på lyckade kampanjinsatser och är uppdaterade på marknadens trender.

Men viktigaste av allt, vi är en personlig aktör, som tar ansvar för hela kedjan. Hela vägen till mottagarens positiva känsla om du så vill.

Kontakt detaljer

Goodwill i Tranås AB
Storgatan 59 B
573 32 Tranås

Email: eva-lis
Website: goodwill