Telefon: 0140-130 16   Email: eva-lis@goodwillab.se


Så kan du fånga dina målgruppers uppmärksamhet!
- Det finns massor av smarta produkter – och ännu fler möjligheter. Vi är gärna med och utvecklar nya idéer tillsammans med dig.

Vad tycker du om att få en gåva? Förmodligen tycker du om det. Vi vill alla känna oss viktiga och uppskattade. Att ge någon en gåva, stor eller liten, är en enkel gest.

Samtidigt som du ger en gåva bygger du en relation.

Ett exempel på bra presentreklam är en penna. En penna är inte direkt kostsam men är enkel att ta emot (inga förpliktelser) och enkel att ge. Pennan du ger har din logotyp och kanske webbadress vilket gör att den blir en vandrande reklambärare som kanske byter ägare då och då.

En enkel produkt med snygg märkning = Perfekt give away!

»Bra-att-ha-produkter« av olika slag och som används är värda att satsa på som t.ex. ett paraply, golfbollar, kepsar mm. med fin märkning med din logotyp och budskap.

Goodwills sortiment är noga utvalt och inriktat mot företagsgåvor. Vi samarbetar med de främsta leverantörerna på marknaden.

      

Varför Goodwill?

När presentreklam fungerar ger den en positiv känsla hos mottagaren. Produkten används igen och igen. Ditt varumärke kopplas ihop med nytta, funktion, glädje. Gåvor bygger relationer. Goodwill vet vilka produkter som passar dina krav och behov. Vi har många exempel på lyckade kampanjinsatser och är uppdaterade på marknadens trender.

Men viktigaste av allt, vi är en personlig aktör, som tar ansvar för hela kedjan. Hela vägen till mottagarens positiva känsla om du så vill.

Kontakt detaljer

Goodwill i Tranås AB
Storgatan 59 B
573 32 Tranås

Email: eva-lis
Website: goodwill