Telefon: 0140-130 16   Email: eva-lis@goodwillab.se


Vad betyder kläder egentligen? Kläder talar sitt eget språk, utrycker en attityd eller tillhörighet. Och det här med profilkläder är ju inget nytt! Läs mer om dess historik.

När du kommer in på en arbetsplats – ja, säg t.ex. en affär med flera anställda, så underlättar det ju att personalen är klädda i samma typ av kläder. Det bli en ytterligare service till dig så att du vet vem du ska vända dig till.

För de som jobbar på arbetsplatsen kan det dels vara praktiskt att ha arbetskläder, men det kan även skapa samhörighet och att man känner sig uppskattad av företaget om kläderna är fina.

Om man är ett företag, myndighet eller organisation kanske man mer satsar på ytterkläder. Ett ytterplagg med logotyp eller annan typ av märkning (som t.ex. webbadress) är ju en levande reklampelare.

Goodwill hjälper dig att skapa rätt intryck med rätt kläder.

Det är viktigt att ta fram kläder som går i linje med er profil och som passar ändamålet och som gör att just ditt företag och varumärke syns.

  • Vi jobbar enbart med kvalitetsplagg
  • Modeller och storlekar finns för alla – oavsett ålder och kön
  • Kläderna passar för märkning, tryck och brodyr

 

   

Varför Goodwill?

När presentreklam fungerar ger den en positiv känsla hos mottagaren. Produkten används igen och igen. Ditt varumärke kopplas ihop med nytta, funktion, glädje. Gåvor bygger relationer. Goodwill vet vilka produkter som passar dina krav och behov. Vi har många exempel på lyckade kampanjinsatser och är uppdaterade på marknadens trender.

Men viktigaste av allt, vi är en personlig aktör, som tar ansvar för hela kedjan. Hela vägen till mottagarens positiva känsla om du så vill.

Kontakt detaljer

Goodwill i Tranås AB
Storgatan 59 B
573 32 Tranås

Email: eva-lis
Website: goodwill